Politik om persondata og cookie

Politik om persondata og cookie

Databehandling Webdomain og Google

Siden drives af

Thomas Vinter
Paludan Mûllersvej 39
8210 Aarhus V
CVR 39708914

Flex-job.dk’s politik om persondata, sker iht. gældende lovgivning om håndtering af persondata. Se hele lovteksten her.

Når du opretter din profil og uploader CV m.m. på Flex-job.dk, registreres og opbevares dine data af den dataansvarlige.

Databehandling sker via Google Analytics. Kun til statistik.

Formålet med opbevaringen af data er alene, at virksomheder kan kontakte dig på baggrund af den søgning de udfører i vores database således, at du kan kontaktes med henblik på job.

De virksomheder som udsøger din profil, vil have adgang til flg data om dig: Navn, evt. foto samt de CV data du evt. selv har indtastet eller uploadet. (Personen opfordres til at fjerne evt. person nr. eller anden data, der kan identificere dig fra uploadede beviser).

Venligst også vær opmærksom på, at du ikke må angive andre oplysninger, som kan identificere dig, end dem du bedes anføre i de automatiserede felter!

I persondataforordningen skelnes der imellem såkaldte “følsomme” og “almindelige” data.

eksempler:

1.

Følsomme” oplysninger om en person er:

  • race eller etnisk oprindelse
  • politiske, religiøse eller filosofiske overbevisninger
  • fagforeningsmæssig tilhørsforhold
  • helbredsoplysninger
  • seksuelle forhold eller seksuel orientering

Ingen af disse data beder flex-job.dk dig om.

2.

Almindelige” oplysninger om en person er:

  • For-, mellem- og efternavn
  • Bopæl-adresse
  • Email-adresse
  • Ip-adresse
  • Telefonnummer
  • Interesser
  • Valg af uddannelsessted

 

Personfølsomme oplysninger, herunder bla: oplysninger, som eksempelvis vedrører religion, race, politiske forhold, fagforeningsforhold, seksuel orientering eller helbreds oplysninger accepteres ikke og vil blive slettet uden varsel.

En virksomhed som søger dit CV ud, og som er interesseret i videre dialog med dig, kan kontakte dig direkte via dine angivne informationer.
Der udleveres ikke nogen former for information om dig eller dine personlige oplysninger til andre end de virksomheder som måtte søge dit CV ud.

Verdens Bedste Fleksjobbers Dataansvarlig  opbevarer din profil og dermed også dine personlige data, i det tidsrum din profil er såvel aktiv som passiv.
Alle oplysninger om dig slettes i det øjeblik du sletter din profil (også fra back-up-serveren fra førstkommende opdatering).

Giv mig evt. besked så der ikke opstår misforståelser om din sletning. Dette gælder også hvis du har indtastet / uploadet CV info.

Dette website anvender IKKE data indsamlings cookies.

En cookie er en lille tekstfil, som bliver sendt til din computer via din browser, når du besøger bestemte hjemmesider. Browseren sender tekstfilen tilbage til serveren, den kom fra, når du henter en ny side, og på den måde kan serveren genkende browseren. På nettet findes en lang række beskrivelser af cookies, og hvordan de kan bruges.

Studiejob-danmark.dk bruger ‘session’-cookies til at huske, at du er logget ind. Desuden husker vi dine handlinger, såsom de søgninger du har lavet, og de annoncer du har klikket på. Formålet er, at du nemt kan kalde jobannoncerne frem igen. Hvis du vælger, at vi skal huske dit login, så bliver der desuden sat en persistent cookie til dette formål.

Studiejob-danmark.dk anvender Google Analytics, som er en tjeneste, Google Inc. leverer. Formålet er, at vi kan lave forskellige analyser af, hvordan brugerne bevæger sig rundt på vores site. I den forbindelse sendes en cookie fra din browser til Google med anonymiseret information (herunder din IP adresse). Google lagrer informationerne på sine servere i USA. Google vil ikke sammenkøre din IP adresse med andre oplysninger, som Google måtte være i besiddelse af. Læs mere om Google Analytics brugerbetingelser på http://analytics.google.com.

Du kan afvise cookies i indstillingerne på din browser, men det vil desværre medføre begrænset funktionalitet af studiejob-danmark.dk. Hvis du afviser cookies fra vores samarbejdspartnere, skulle det dog ikke påvirke brugeroplevelsen.

 

Sådan sletter eller blokerer du for cookies hvis du er i tvivl
Se evt. denne guide om, hvordan du kan slette cookies.
http://minecookies.org/cookiehandtering

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 

OBS.

Vi indsamler ikke Følsomme personoplysninger som egentlig det GDPR omhandler. Det gælder flg.:

Personoplysninger om race eller etnisk oprindelse, politisk, religiøs eller filosofisk overbevisning eller fagforeningsmæssigt tilhørsforhold samt behandling af genetiske data, biometriske data med det formål entydigt at identificere en fysisk person, helbredsoplysninger eller oplysninger om en fysisk persons seksuelle forhold eller seksuelle orientering.

 

 

Download vores politiker.

Attachments

Tak fordi du besøger Flex-job.dk 

Du finde her, landets største udvalg af,  fleksjobber som er ivrig for at hjælpe.

Vi  tilbyder dig, som Arbejdsgiver, kandidater med et bredt udsnit af alle kompetencer. Vi glæder os til dit jobopslag.

Min. 1000 fleksjob er på vej.

Så er du fleksjobber, er det nu du skal oprette dig 🙂

NB. Alle job søges på eget ansvar da vi kun henviser pt.

Verdens Bedste fleksjobber bruger ikke cookies og indsamler derfor heller ikke data om dig. Mere information

Verdens Bedste fleksjobber bruger ikke cookies og indsamler derfor heller ikke data om dig. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Når du opretter dig her på siden accepterer du samtidig at flex-job.dk indsamler dit navn og email ved oprettelse. Disse 2 oplysninger er ikke en del af følsomme persondata men dog persondata og derfor også omfattet af GDPR - General Data Protection Regulation. De indsamlede data vil aldrig blive videregivet til anden part. Du vil til en hver tid kunne bede om udtræk af de oplysninger vi har om dig. Ved oprettelse af CV anbefaler vi at du indtaster så få oplysninger om dig selv som mulig og aldrig CPR nr.

Luk